WhatsApp
Yükleniyor...

Hazır E-Ticaret Web Sitesi

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Hazır Site Blog Hazır E-Ticaret Web Sitesi
22 Mayıs 2020, 02:33 0 Yorum 1433 Okuma


Oluşturulmuş hazır e-ticaret web sitesi birçok açıdan size avantaj sağlar. Firmanızın tanıtım platformu olması açısından iyi bir izlenim oluşturulmuş olur.
E-Ticaret Sitesi Neden Gerekli?
Ürünlerinizi satacağınız bir internet adresi birçok açıdan size avantaj sağlayacaktır. Kurumsallığın göstergesi olması bakımından başlangıçta artı sunar. Yani firma olarak siz internet platformunda sistemli bir satış yapıyorsunuz demektir. Bir hediyelik eşya mağazasını düşünürsek, satacağınız malzemelerin bir platformda online ödeme ile temin edilebilmesi önemlidir. Sitenizi ziyaret eden kişi, seçtiği ürünü satın alarak güvenli biçimde ödeme yapar. Kargoya verilen ürün birkaç iş günü içinde teslim edilir. İnternette kıyafet satan bir mağaza düşünülürse, aynı şekilde bir pantolon veya kazak beğenen kişiler dilediği ürünü açıklamasıyla inceleyerek satın almalar gerçekleştirebilir. Bir mağazanın e ticaret sitesinin olması, kurumsallık ve ürünlere verilen önem bakımından kritik bir konudur.


Yazılım Paketleri Neler?
Hazır Site Uzmanı, birçok alanda kurumsal düzeyde hizmet veren kapsamlı bir firmadır. Ürünlerinizi satmak istediğiniz hazır e-ticaret web sitesi dışında yazılım paketlerimizden faydalanabilirsiniz. Bu paketlerde işletme özeliklerinize göre bir program ya da kurumsal site hazırlığı yapılır. Örneğin bir restoran sitesini hazır halde elde etmek için başvuru yapabilirsiniz. İşiniz teknik servisle alakalıysa, beyaz eşya markasının teknik servisini yapıyorsanız vs. buna göre bir kurumsal site hazırlatabilirsiniz. Hangi paketten talep ediyorsanız sektörünüzle alakalı destekleyici görseller olacaktır. Ara yüz ve ziyaretçi detayları incelenerek sitede uzun süre kalınması hedeflenmektedir.


Mobil Uyumlu E-Ticaret Siteleri
Tarafımızdan elde edeceğiniz tüm kurumsal platformlarda mobil uyumluluk esas alınmaktadır. Akıllı telefonlardan ve tablet, diz üstü bilgisayar gibi cihazlardan dilediğinizde ulaşabilirsiniz. Site oluşturulduğunda hangi bölümler olması gerektiği konusunda fikir birliğine varılmaktadır. Sizin tarafınızdan ekstra talepler olursa bu da değerlendirilecektir. Üyelik sistemi, hediye çeki oluşturma, ürün listeleme vs. hazır e-ticaret web sitesi içerisinde zaten vardır. Whatsapp ile giriş yapma, ürünleri karşılaştırma, iletişim ve kurumsal sayfalar bu sitede görülen alanlardandır. İnternet sitenizin Google arama motorunda üst sıralara çıkmasını istiyorsanız, hem site içeriği hem de reklam detayları konusunda da firmamızdan talepte bulunabilirsiniz.

 

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
Whatsapp