WhatsApp
Yükleniyor...

E-Ticaret Sitesi

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Hazır Site Blog E-Ticaret Sitesi
21 Mayıs 2020, 00:45 0 Yorum 1527 Okuma

Kullanmak istediğiniz e-ticaret sitesi paketleri için Hazır Site Uzmanı’na başvuru yapabilirsiniz. Detaylı danışmanlık hizmetlerimizle beklentiniz karşılanmaktadır.

Ürünleri Zamanında Kargoya Vermek
Bir müşteri e ticaret sitenizden ürün seçtiğinde ve ödeme yaptığında otomatik olarak aklında birtakım endişeler de olacaktır. Ürünün akıbeti, doğru ürün gelip gelmeyeceği gibi detaylar, doğrudan satın alım olmaması nedeniyle olağan endişelerdir. Yani bu en popüler e ticaret sitesinde de aynen geçerlidir. Kargo sürecinde sorun olmaması, müşterilerin memnun kalmasında belirleyici olur. Çünkü kargonun gelerek size ürün teslim etmesi, firmanın kargoya verme süresiyle alakalıdır. E ticaret sitenizden sorumlu kişilerin bu ürünleri takip ederek düzenli olarak zamanında paketleme yapması gerekmektedir.

Uygun Fiyat E-Ticaret Sitesi
Kullanacağınız e-ticaret sitesi paketlerinde en uygun seçenekleri arıyor olabilirsiniz. Hazır e ticaret paketi ve profesyonel e ticaret paketlerimizden kendi beklentinize uyanları alabilirsiniz. İkinci paket türü, birincisine göre daha yüksek fiyattan olmakla beraber ayrıntı açısından daha tatmin edici bir hizmettir. Hangisi size ve firmanıza uyuyorsa, talep ederek bilgi ve danışmanlık isteyebilirsiniz. Ekibimiz, kurulum, uygulama konularında merak edilenler gibi çok sayıda beklentinizi karşılayan bir hizmet anlayışına sahiptir.
E ticaret site tasarımında müşterilerimizin kolay bir kullanım sağlaması adına özel yazılım çalışmaları yapılmaktadır. Firmanızın sektör özellikleri gereği doğru şekilde donatılmasını sağlarken temel işlevsel konuları atlamadan uzman bir hizmet vermekteyiz.

Ürün Girişinde SEO Önemi
E ticaret sitenize ürün girişi yaparken etiketler, anahtar kelimeler, açıklama kısımları vs. son derece önemlidir. Google, özgün içerikler ve doğru anahtar kelimelere çok önem verir. Ayrıca oluşturduğunuz ürün fotoğrafları yeterli büyüklükte olmalı, arka planları temiz ve ürünü öne çıkarır nitelikte ayarlanmalıdır. Ayrıca gerçek boyutları ürün açıklamalarında mutlaka belirtilmelidir. Müşteriler siteye girip ürünü incelediklerinde detaylı bilgi alarak fikir edinmelidir. Firmamızdan tüm site SEO çalışmaları ve Adwords hesap yönetimi için bilgi alabilirsiniz.
Müşterilerin Sorularını Neden Önemsemek Gerekiyor?
İnsanlar e-ticaret sitesi kullandıklarında bazen farklı sorunlarla karşılaşabilmektedir. Kargolarının gelmemesi, ürünle alakalı sorular vs. konusunda irtibata geçecekleri birilerini beklemektedir. Bu nedenle firmanızda doğrudan müşterilerin sorularına cevap veren bir kişi olması gerekir.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum
Whatsapp